Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 16:23 6 612 9

Селекционерът на Сърбия с тежки думи за България

  • футбол

Съседите гледат към Евро 2024, Пикси грам не го е страх от България

Селекционерът на Сърбия с тежки думи за България - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на сръбския национален отбор Драган Стойкович е убеден, че България няма да препъне неговия състав по пътя към Европейското първенство в Германия догодина.

Сърбите победиха Черна гора с 3:1 снощи и се нуждаят от точка срещу нашите в двубоя на 19 ноември, за да си гарантират класирането на Евро 2024.

"Математически Черна гора още има шансове, но ние вече сме сигурни за финалите. Най-много българите да опитат да ни спънат, но няма да успеят. В моята глава няма вариант да загубим от България и няма как да пропуснем този шанс да се класираме на Европейско първенство", каза Стойкович, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пияна Перука

    32 2 Отговор
    И аз мисля така
  • 2 456

    27 5 Отговор
    Прав е. Честито на сърбите.
  • 3 Боби Перуканов

    47 2 Отговор
    Имаме изграден невероятен състав от уникални некадърници, които даже не знаят как се казва треньорът и в какъв вид спорт играят. Стават все по-добри да играят все по-зле. Викаш си "Ей това е дъното", ама момчетата копаят здраво. Благодарение на тази лична моя тактика вече над 20 години сме непобедени в Световно или Европейско първенство, даже нямаме допуснат гол. Постижение, с което малко световни отбори може да се похвалят!
  • 4 добре

    3 5 Отговор
    траем си .....
  • 5 Бибитко

    21 1 Отговор
    ОСТАВКА НА БФС И НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ!
    Станахме за смях на целия свят.
    А тези, които не закопаха и държат кокала уж бяха четвърти в света през 1994-та година.
    И точно те ако все още милеят за честта на България трябва да си отидат с мир!
  • 6 Ние

    10 2 Отговор
    можем самИ да се препъваме ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мнение

    3 13 Отговор
    Бате Стоичков вместо да прави глупави реклами по ТВ да взима Националния и да го стяга! Самото му присъствие като селекционер ще внушава респект. Станахме футболно джудже с този чужденец в момента..
  • 9 Сърбе

    4 9 Отговор
    на върбе!