Last news in Fakti

26 Ноември, 2013 19:48 11 707 4

Камата: Стегнал съм едно сакче, чакам килия

  • парма-
  • пармалат-
  • христо стоичков-
  • договор-
  • килия

Камата заяви още, че делото е приключило

Камата: Стегнал съм едно сакче, чакам килия - 1
Снимка: БГНЕС

„Прочетох сутринта тази новина. Стегнал съм си едно сакче и карам вече към Софийския затвор, чакам да ми дадат килия и да кажат колко ми е присъдата”, заяви иронично в ефира на ТВ7 Христо Стоичков по повод информацията от днес, че българинът, заедно със свои съотборници от Парма, са взимали пари по фалшиви договори за рекламата на компанията „Пармалат”.

Медиите на Апенините съобщиха, че прокуратурата в Парма е поискала съдебни действия срещу бивши футболисти на клуба за неволно предизвикване на „изкуствен фалит”.

Камата игра за италианския клуб през сезон 1995/1996, след като премина в Серия „А” от испанския Барселона.

„Щом излиза такава информация в италианската преса, значи и там има някаква къртица. Делото отдавна е приключило. Аз никога не съм имал договор с „Пармалат”, а само с клуба Парма. Дали сме показания, когато са ни викали. Нашите адвокати се занимават с това. Приемам новината с усмивка”, каза още Христо Стоичков.

„Пармалат" е бил ощетен с около 11 млн. евро между 1992-2003 година. Твърди се, че бивши футболисти на клуба са имали фалшиви договори за реклама, за да бъде източена фирмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    nesi igrai s ogania
  • 2 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Нямаш ли кирилица на клавиатурата?
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Честно казано всички трябва да имаме стегнато по едно сакче за затвора ,защото живота е тежък и човек никога не знае какво го чака до вечерта!
  • 4 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Той целият свят вече е един затвор.