Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 09:18 1 284 2

ЦСКА има приоритети за зимна селекция

  • цска-
  • футбол-
  • селекция-
  • нестор ел маестро

"Червените" се оглеждат за футболисти на минимум две позиции, а с основен приоритет за столичния гранд са търсенето на ляв бек и вътрешен халф

ЦСКА има приоритети за зимна селекция - 1

В ЦСКА вече обръщат поглед към зимната селекция. „Червените“ се оглеждат за футболисти на минимум две позиции, а с основен приоритет за столичния гранд са търсенето на ляв бек и вътрешен халф.

В момента единственият типичен ляв краен защитник на „Армията“ е Сейни Санянг. 20-годишният гамбиец обаче е далеч от изискванията за титуляр в ЦСКА и е в серия от пет поредни мача, в които не е попадал в групата на Нестор Ел Маестро. Позицията на Санянг към момента е окупирана от Емануел Шакич и вероятно така ще бъде до зимата.

Ел Маестро обаче желае да ползва австриеца като алтернатива на дефанзивния халф Амос Юга. За Санянг най-вероятно пък ще последва наем в Литекс или Пирин, тъй като заема и квота за чужденец извън Европейския съюз.

ЦСКА разполага и с Брадли де Нойер отляво на защитата, но нидерландецът ще е готов най-рано през февруари, а след тежката травма в коляното има безброй неизвестни около формата му.

С новата си схема 4-3-1-2 ЦСКА има нужда и от солиден брой опции в средата на терена, където сегашният ромб съставен от Юга, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо и Джонатан Линдсет на практика няма конкуренция. „Червените“ искат да привлекат футболист с профила на Хайнц и Кареасо – раздвижен и динамичен в офанзивен план и енергичен и агресивен в защита.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 2 Отговор
    Пишете цялото име на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе, цска ФАЛИРА преди 7 години!
  • 2 Шизофен 1914

    0 0 Отговор
    Вземах лееккарсстваа, но като им премине действието пак ми идва да рецитирам, рецитирам, рецитирам