Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 16:46 1 168 15

Раева получи орден "Стара планина" първа степен

  • спорт

Илиана има много успехи за България

Раева получи орден "Стара планина" първа степен - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев удостои Илиана Раева с орден "Стара планина" първа степен. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика получи най-висшето държавно отличие за изключителните си заслуги към България и българския спорт.

Раева има много успехи като състезателка, треньорка и президент в художествената гимнастика.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    19 8 Отговор
    И магаре да бяха направили президент на художествената гимнастика и то щеше да вземе медали в тоя измислен спорт, където се състезават три държави - ние, Украйна и Русия.
  • 2 Пико

    21 4 Отговор
    Получи орден за музикални заслуги - свирене на ка вал.
  • 3 Левски 1914

    6 21 Отговор
    Браво, браво честито , да са живи и здрави с Наско това са едни успели хора.

    Коментиран от #6

  • 4 Факс

    16 2 Отговор
    Орденът все повече губи стойност. Следва да се дадат ордени на Наско, а след това и на Боби.
  • 5 Ученика

    12 4 Отговор
    Кого топлят стотината златни, сребърни и прочее желязо медали? Освен премиите, които спортистките получават за реализирания труд - милиони отиват за организирането в България на Световни купи, Световни първенства и т.н. и т.н. Цялата тази идея за спорта обслужва лъжата и принудата наречена " ДЪРЖАВА" за да подава на стадото данъкоплатци лъжливи идоли и успехи за да може да се поддържа мита за народност, общество, дух и прочее манипулации. Всичко това с цел да се ограбва чрез данъци труда на работниците. На кое болно дете му е станало по-добре, че видите ли сме "завоювали" първо място, пръскайки милиони за подготовка. На кое необразовано или недохранено дете се е подобрило положението, че видите ли отново сме завоювали някакъв си метал, отново пръскайки милиони за подготовки и провеждане.
    На никое...
    Всичко е една огромна манипулация и сбъркана ценностна система. Едва след като сме решили като общество сициалните си проблеми - особено за децата, тогава може да се пръскат безсъвестно милиони за подобна дейност.

    Коментиран от #13

  • 6 Хамрун.2022

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Свали си сиите очила.
    И да не забравиш да кажеш стихотворението
  • 7 Какво

    11 3 Отговор
    Раева получи орден по предложение на пажин и йофу за добре свършена работа
  • 8 123478

    5 3 Отговор
    Ужас
  • 9 пешо

    6 4 Отговор
    Боклучака се награждават и възхваляват. Тая, раевица нали беше в инициативния комитет на фатмак радев, сега той и връща жеста.
  • 10 Ники

    5 4 Отговор
    Единствено женския национален отбор повече от 5 годи подред има световни успехи.
    Злато, злато и само злато.
    Къде са мъжкия футбол и волейбол ?
    Къде сме в останалите мъжки спортове - борба,щанги и т.н
    Наградата на Раева е напълно заслужена.
    Тукашните хейтъри да си изкарат пръст четох от носа и да и дадат един лайк.
  • 11 браво бе

    7 2 Отговор
    това се очакваше тя превзе всички медий през последната година те тия дето заслужават този ордени са треньорките и момичетата дето спят в залите а тя се търкаля по златните канапета в кобинета си срамота е!
  • 12 Софийски

    5 3 Отговор
    Майко мила, чалга и простотия
  • 13 абсолютно

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ученика":

    вкарването на закон в спорта за стимулиране на спортове ,които организират и провеждат международни прояви даде стимул за правене на световни купи аде гимнастиката има основание ама ските там тоя дето управлва вече повече от 20години лицето минев та той даде инициативата за такива финансирания още в първият мандата на лечева вкараха го в комисията са спорта и готово и на тоя банкер всичко му се случва парите правят държавни пари и то много! той понеже е социално слаб измисли с държавните пари как да си напълни хотелите в банско с милионите на ммс и как да пребере няколко милиона долара от телевизионно време и реклама .какъв е ефекта за ски спорта българската общественост предполагам забелязва...та раева не е открила топлата вода същата схема там поне момичетата имат резултати и нещата се замазват интересното е че никой министър не забелязва че царя е гол голема работа раздадени държавни пари по проекти за спорта ама че няма писти за ски единствената томба юлен гонят скиорите /понеже пречат на туристите им/ ,че няма една ски шанца у нас че скока си провеждат държавните първенства в чужбина а ски бягането по куртовските ливади , че старт финала на писта уневерсиада го направиха паркинг след като се дадоха над 14000 за хомологация е голема работа зам. председателя сподели че от ските пари не се изкарват а от паркинга да!тия далавери нямат край купиха си постове във фис и бок е така корупцията не е измислена у нас а държавата питам и аз за бившите
  • 14 Реалист1

    2 1 Отговор
    Този медал вече не струва нищо.
    При президента Радев стана запазена марка за членовете на Мултигруп.
  • 15 глоги

    0 0 Отговор
    ПредседателКАТА на Българската федерация по художествена гимнастика получи най-висшето държавно отличие за изключителните си заслуги към България и българския спорт.Раева има много успехи като състезателка, треньорка и президентКА в художествената гимнастика