Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 18:33 2 196 7

Жесток скандал в биатлона

  • спорт

Звезда обвинена в кражба

Жесток скандал в биатлона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Френската звезда в биатлона Жулия Симон бе задържана във вторник от полицията в Албервил, тъй като срещу нея има подадена жалба за кражба чрез кредитна карта.

Симон трябва да дава показания пред жандармерията.

Двукратната световна шампионка, олимпийска вицешампионка и носителка на Световна купа за миналия сезон е задържана заради жалба, подадена срещу нея от съотборничка. Симон е обвинена, че е правила тайно покупки с картата на съотборничката ѝ Жюстин Бреза-Буше.

Жулия Симон отрича обвинението и пледира, че е невинна, като на свой ред е подала жалба. В случай, че се докаже вината ѝ, Симон може да бъде осъдена до 5 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия щом на световни шампиони

    6 1 Отговор
    Повдигат такива наказания какво ли ще стане с бедните европейци и нас като въведат еврото и влезем в еврозоната
  • 2 Вале-каро

    4 1 Отговор
    Павле, Павле от теб журналист не става. И сега какво ? Ами ако е невинна ?Каква ще е реакцията на разследващите? А какво ще се случи ако жалбата е основателна ?Каква ще е реакцията на спортната общественост? И стигаме до извода , Такива журналисти като теб , да ходят да копат лозето.
  • 3 Брей,брей.

    4 3 Отговор
    И във Франция се навъдили крадливи копейки.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Гледали сме такива филми.Явно е натопена от съотборничката си!Ако бе крадла,нямаше дабъде -Шампион!!
  • 5 Артилерист

    4 0 Отговор
    Тази не е бедна щом е на върха на своя спорт, което ще рече, че ако наистина го е правила, значи, че е много стисната и същевременно много алчна егоистка. Не бива да се правят глупави крайни обобщения, защото тези неща са строго индивидуални. Те зависят от възпитанието, средата на израстване и др. В моя випуск в Академията, например, един слушател беше хванат да краде дребни суми от други офицери в общежитието. Но той не беше истински офицер, защото беше школник от ШЗО, а те остават, като правило, с манталитет по-близо до стари войници, отколкото да се доближат до офицерите от военните училища. Друг пример е Поптодорова. Тя е хваната да краде някакво мазило на летище в Полша. Но тя го е правила и от магазини в САЩ, но американците са си затваряли очите, защото се е водила дипломат. Поптодорова връща сега жеста на американците, представяйки се за предана атлантичка от Атлантическия клуб...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.