Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 11:30 1 095 3

Отрязаха Христо Крушарски за повече власт в Локо Пловдив

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Тя е била инициирана от Крушарски, който е поискал да получи повече правомощия при вземането на решения свързани с представителния тим

Отрязаха Христо Крушарски за повече власт в Локо Пловдив - 1

Среща между собствениците на Локо Пд Адам Сотков и Христо Крушарски с феновете на тима се е провела в понеделник, разбра "Тема Спорт". Тя е била инициирана от Крушарски, който е поискал да получи повече правомощия при вземането на решения свързани с представителния тим.

На този етап бизнесменът е ангажиран с издръжката и ръководенето на детско-юношеската школа. Сотков категорично е отказал подобен вариант, а Крушарски не е получил подкрепата на запалянковците и в крайна сметка промяна няма да има.

От своя страна Сотков е гарантирал, че изпълнителният директор Павел Колев ще положи всички усилия и клубът ще опита на всяка цена да поднови изтичащите идното лято договори на Динко Хоркаш, Джовани, Евандро и Мартин Паскалев. Най-малка вероятност това да се случи има с Бабакар Дион, който на този етап е категоричен, че иска да продължи кариерата си на друго място през следващата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    4 0 Отговор
    сетила се Мара да се пУбара
  • 2 този

    3 0 Отговор
    мОтраген без зъби но се фОка с телефон и часовник
  • 3 Въгларово

    3 0 Отговор
    Говедарци не е Пловдив!