Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 19:50 1 099 2

Байерн (Мюнхен) попиля Дармщат с 8:0

  • байерн-
  • хари кейн-
  • дармщад-
  • бундеслига

Хари Кейн се отличи с хеттрик

Байерн (Мюнхен) попиля Дармщат с 8:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) вкара осем гола във вратата на Дармщат за по-малко от едно полувреме и се поздрави с убедителна победа 8:0 в среща от 9-ия кръг на Бундеслигата. С този успех баварците събраха 23 точки и изпревариха с една досегашния лидер Байер (Леверкузен), който играе своя мач от кръга утре.

Хари Кейн се отличи с хеттрик, по два гола добавиха Лерой Сане и Джамал Мусиала. Едно попадение отбеляза Томас Мюлер, а на вратата се завърна Мануел Нойер. Вратарят-капитан на отбора беше посрещнат още на загрявката с одобрителни възгласи на феновете, които продължиха и след като му подадоха топката след началния съдийски сигнал.

Вратарят, който е капитан и на германския национален отбор, не беше играл 331 дни до днес, след като си счупи крака по време на ски-ваканция на 9 декември миналата година. Последният му мач с екипа на баварците беше на 12 ноември срещу Шалке 04. Освен с осемте гола, които бяха отбелязани за по-малко от едно полувреме, срещата ще се запомни и с трите червени картона – един за Байерн и два за гостите. Първият изгонен състезател беше Йозуа Кимих от домакините още в 4-ата минута, който задържа противник. В 21-ата двата отбора останаха по 10, тъй като и албанският национал Кевин Джясула беше изгонен заради препъване. А три минути преди края на първата част Матей Маглика от Дармщат също видя червения цвят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И как точно го

    1 0 Отговор
    попилА?
  • 2 Инж

    0 0 Отговор
    Немският Лудогорец. Да сте чували за успех на Бундестима??? Катастрофа.