Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 11:00 2 322 9

Скочиха да бият Топузаков на "Герена"

  • елин топузаков-
  • футбол-
  • левски

Това е действителността в Трета лига

Скочиха да бият Топузаков на "Герена" - 1

За втори път тимът на Сливнишки герой се забърка в скандал. Този път това е станало на "Герена".

Вчера стана ясно, че вратарят на Героя - Божидар Петров - се е опитал да търси саморазправа с Елин Топузаков, който е шеф на школата на "сините". При това в дома на Левски! Петров сметнал, че Топчо му е издействал червен картон при победата на тима от Сливница с 3:2.

"Това е действителността в Трета лига. Има някои хора, които се опитват да трупат самочувствие и мускули на гърба на отбори като Левски! Не спря да псува всички цял мач. Казах на съдията, че така не може да се продължава. Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа. Аз стоях на едно място и не съм реагирал с нищо, нито съм го провокирал. И това става в София.

Просто не знаете какво се случва, когато сме гости. Не говоря само за нас, а и за всички втори отбори, които са в Трета лига. А ние дори не гоним резултати. Искаме просто да развиваме играчите си! Отборът ни е съставен от момчета, които са родени през 2006 година", отсече Елин Топузаков, пише "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    6 7 Отговор
    така и трябва да бъде само бой по всички боклуци които унищожиха футбола в Б-я. като се започне от перуката и се стигне до цялото ръководство на централата. стига толкова лапане. хахаха

    Коментиран от #8

  • 2 Алигатор

    4 0 Отговор
    В трета лига ходят на мачовете с брадви . А вратара може да е бил махмурлия .
  • 3 Левскар

    5 1 Отговор
    Бил сьм на мач вьв Германия вьв четвьрта лига .Какво да каже човек все едно гледаш мач от нашата А група.Тука при нас само простотия и селяния на мачовете.Ганьовси Манталитет му викам аз.

    Коментиран от #5

  • 4 Леле

    2 0 Отговор
    Елате да видите Локо Сф при децата- след като не успяха да счупят караката на дете, скокнаха да бият родителя му. За това няма да имаме футбол скоро време.

    Коментиран от #6

  • 5 Анджо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Даа ма виж първия коментар.
    Трябва бой да има, а не футбол да се играе. За това моят син не съм го водел и един път на мач..
  • 6 Тия

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Леле":

    от Надежда са най-големите примитиви, друго не може да се очаква от тях.

    Коментиран от #9

  • 7 Сандо

    2 0 Отговор
    Простотията преминава в агресия,а това вече е опасно!И става реч за цялата държава,а не само за футбола.
  • 8 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "любител":

    Не,милинкия,боят трябва да бъде по новите приятели,които ни наложиха това.Защото всичко отиде у киреча,а не само футбола.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.