Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 16:44 1 016 1

Интер Маями все по-близо до Луис Суарес

  • интер маями-
  • луис суарес-
  • футбол

36-годишният Суарес призна, че отборът от МЛС се е свързал с неговия базиран в Порто Алегре клуб Гремио в средата на годината

Интер Маями все по-близо до Луис Суарес - 1

Интер Маями се приближава все повече до трансфера на Луис Суарес, а това се очаква да случи още преди идването на новата 2024-а година, пише Daily Mail.

36-годишният Суарес призна, че отборът от МЛС се е свързал с неговия базиран в Порто Алегре клуб Гремио в средата на годината. Бил е обсъждан договор за една година с опция за удължаването. Планирано е Суарес да посети Маями през декември, за да обсъди своите условия с клуба на бившия си съотборник в Барселона Лионел Меси.

Междувременно „чаплите“ ще се разделят с нападателя си Джоузеф Мартинес, чийто договор изтича в края на тази календарна година и няма да бъде подновен. Така той ще освободи място именно за пристигането на Суарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.