Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 08:00 1 752 1

Сакраменто и Везенков с трета загуба в НБА, Хюстън мачка в Тексас

  • сакраменто кингс-
  • хюстън рокетс-
  • нба-
  • тойота сентър-
  • спорт

Българският национал Александър Везенков стартира на пейката, като записа общо 10:46 минути на паркета, в които обаче не можа да се разпише, но се отчете с 1 борба, 1 открадната топка и 1 чадър.

Сакраменто и Везенков с трета загуба в НБА, Хюстън мачка в Тексас - 1

Сакраменто Кингс допусна третата си загуба от началото на новия сезон в НБА, след като отстъпи с 89:107 точки (19:33, 34:26, 15:12, 21:36) в гостуването си на Хюстън Рокетс в зала „Тойота Сентър“ в Тексас. Българският национал Александър Везенков стартира на пейката, като записа общо 10:46 минути на паркета, в които обаче не можа да се разпише, но се отчете с 1 борба, 1 открадната топка и 1 чадър.

MVP на Евролигата за миналия сезон изигра най-слабия си мач до момента в Лигата на извънземните. За първи път от старта на първенството той не успя да вкара кош. Саша направи само три стрелби, като два от тях бяха за три точки.

Малик Монк беше най-резултатен за Сакраменто. Той завърши мача с 18 точки. Харисън Барнс добави 13, а Джавел Макгий наниза 12. Звездана на отбора Домантас Сабонис се отличи с дабъл-дабъл. Литовецът вкара 11 точки и направи 15 борби.

Дилан Бруукс стана най-резултатният играч в мача. Той се отличи с 26 точки и 9 борби за Хюстън Рокетс. Двама души от победителите прилключиха двубоя с дабъл-дабъли. Това са Джабари Смит-джуниър (21 точки и 11 борби) и Фред Ван Флийт (21 точки и 12 асисенции). Алперен Сенгун приключи мача с 15 точки и 9 борби.

По този начин балансът на Сакраменто от началото на сезона вече е 2 победи и 3 загуби, като със същия актив разполага и Хюстън, който влиза в победна серия. Във вторник сутрин от 03:00 часа българско време двата тима отново се изправят един срещу друг в Тексас, като тогава Кингс ще имат възможност да вземат реванш.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НегъРалбинос

    0 0 Отговор
    Може би скоро ще се върне в Европа ! Чудесно момче , скромно , не е надувка , има качества. Но от първи на село , стана един от многото в града !