Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 13:00 1 373 1

Паника в Реал Мадрид заради звезда!

  • джуд белингам-
  • райо валекано-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • контузия

Още през първото полувреме Белингам падна на земята след единоборство и се наложи медицинският екип да влиза на терена

Паника в Реал Мадрид заради звезда! - 1

Контузия в рамото е получил Джуд Белингам в мача срещу Райо Валекано, съобщи треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти. Днес новата звезда на "лос бланкос" ще премине медицински прегледи, за да се установи каква точно е травмата и как да бъде лекувана.

Още през първото полувреме Белингам падна на земята след единоборство и се наложи медицинският екип да влиза на терена. След направената му превръзка на рамото англичанинът успя да продължи играта.

„Белингам има проблем с рамото и ще му бъде направен медицински преглед. Надявам се да може да играе срещу Брага в сряда“, каза още Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    0 0 Отговор
    То това беше всичко друго, но не и футбол. То не бяха суплекси, ритания, юмруци. И нито един червен картон. Ла Лига става все по-извратена!