Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 15:50 1 957 5

Фенове на Локо Пд с атака по БФС

  • футбол

Тежки думи за БФС

Фенклуб Локомотив Пловдив написа следното във Фейсбук:

"Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво.

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния – защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол.

Момчетата, които ще облекат националния екип, ще бъдат без своята подкрепа, щото да не бъде нарушено спокойствието на Борислав Михайлов и компания, докато вдигат наздравици върху ковчега на българския футбол, а вината е удобно приписана на всички онези привърженици, които макар и малко, все още продължават да са по стадионите – в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, във всяко кътче, където футболът не спира да събужда емоция и страст.
БФС направи немислимото – обедини привържениците от различните клубове!

БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!", гласи част от позиция на фенове на Локо Пд.

Както е известно, мачът от квалификациите за Евро 2024 България - Унгария ще се проведе при закрити врата на "Христо Ботев" в Пловдив заради опасения от евентуални безредици свързани с планиран протест на "Васил Левски" в София. Протест на фенове срещу БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехееее

    4 13 Отговор
    Шшшшшштттттт... Тихоооооо.... Точно вас ви знаем... Кой ви управлява .. тихо тихо.
  • 2 Хаха

    13 0 Отговор
    След тази безпрецедентна гавра с българските привърженици на футбола, ако е мъж на място Илиян следва да подаде моментално оставка и да остане да си води Черно море, но явно не е щом се крие! Журналисти и медии също трябва да обявят пълен бойкот на тоя фарс и никакво предаване по телевизии и радио! Отборът да си играе пред и тренира от перуката, какадуто, "инженера" и един заспал фен/треньор - Емо Костадинов! Може и до 100-на човека, заедно с останалите членове на изпълкома, служители ва БФС и роднините на футболистите - стигат им като "фенска маса" и недоволни няма да има, независимо от резултатите!
  • 3 Въгларово

    6 2 Отговор
    Тези фенове усложливо забравят,че силният човек от Говедарци,стои зад това ръководство на БФС.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фен

    0 1 Отговор
    Футбола е за феновете срам и позор за БФС .Мишоците ръководители които освен че са страхливци но и немислещи същества . Къде им остана достойнството морала честта мъжеството ? Оставка на дребните душички