Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 13:10 907 0

Мениджърите на защитник на Левски са в София за нови преговори

  • левски-
  • жереми петрис-
  • футбол-
  • агенти-
  • преговори-
  • договор

Настоящият контракт на 25-годишния бранител изтича след края на сезона и ако не подпише ново споразумение, то той ще има правото през зимата да преговаря с друг клуб, в който да премине като свободен агент през лятото

Мениджърите на защитник на Левски са в София за нови преговори - 1

Мениджърите на защитника на Левски Жереми Петрис са в София. Агентите на французина ще проведат финални разговори с ръководните фактори на „Герена“ по темата за новия договор на играча, съобщава “Тема спорт”. Настоящият контракт на 25-годишния бранител изтича след края на сезона и ако не подпише ново споразумение, то той ще има правото през зимата да преговаря с друг клуб, в който да премине като свободен агент през лятото.

За момента Петрис категорично отказва да удължи договора си, което ще принуди шефовете на “сините” да го продадат през зимата за символична сума, ако не искат да го изпуснат без пари. Мениджърите на французина от Alliance soccer consulting присъстваха на двубоя с ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА - София Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал. Интересното е, че Лудогорец проявяват интерес към 25-годишния футболист, също както бе и с вече бившия му съотборник в синята отбрана Ноа Сонко Сундберг, който премина на „Хювефарма Арена“. Запитване към французина имаше и от ЦСКА 1948.

Левски удря на камък и с подписването на нов договор с Андриан Краев. Един от капитаните на “сините” също има контракт до края на сезона, а наскоро смени агентите си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.

Жереми Петрис бе привлечен в Левски преди около година и веднага си спечели място в състава. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а. С екипа на “сините” до момента французинът изигра 48 двубоя във всички турнири, в които вкара един гол – разписа се при победата с 2:0 над Ботев (Враца) на 11 март тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА