Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 16:30 7 187 2

Левски продава ас във Франция

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

Панамският централен защитник е харесан от пратеници на тима, които са го гледали на живо в пет мача през есенния дял на първенството

 Левски продава ас във Франция - 1

Преговорите между Левски и чуждестранен клуб за Хосе Кордоба са изключително напреднали. Панамският централен защитник е харесан от пратеници на тима, които са го гледали на живо в пет мача през есенния дял на първенството.

Един от емисарите, който е спортен директор на отбора, се е срещал вече три пъти с Наско Сираков. Очаква се скоро да бъде пратена и официална оферта. Интересът е от Франция, съобщава БЛИЦ от достоверни източници.

Нашата агенция вече информира за разговорите със Сираков, но сега стана ясно и националността на клуба, който иска 22-годишния Кордоба. Босът на Левски този път няма да прави спънки и ще приеме офертата, ако тя отговаря на цената на футболиста.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 1 Отговор
    Г-н Ковачев, когато се отнася за спортен клуб ИМЕТО МУ ВИНАГИ СЕ ПИШЕ В КАВИЧКИ ! Явно в уроците по граматика не сте бил внимателен /меко казано/!
  • 2 кУмУнист

    2 4 Отговор
    Когато можеха не взеха 2млн 2,5млн евра, сега ще го дадат на цената на стар Опел.