Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 17:30 1 737 0

Дани Алвеш с риск да остане десетилетие зад решетките!

  • дани алвеш-
  • барселона-
  • футбол

Бразилецът е в затвора от 20-ти януари, а сега рискува до 10 години затвор

Дани Алвеш с риск да остане десетилетие зад решетките!  - 1

Съдът в Барселона обвини бившия футболист Дани Алвеш за сексуално насилие, за което се твърди, че е извършено срещу 23-годишна испанка в нощта на 20-ти декември 2022 г. в нощен клуб в Барселона.

Със заповед съдът потвърди обвинението срещу бившия бразилски национал, като заключи, че както показанията на жертвата и свидетелите, така и експертният доклад са достатъчни доказателства за повдигане на обвинение за сексуално престъпно насилие. В петдневен срок от днес прокуратурата и адвокатите могат да представят своите съдебни забележки. След като тази фаза приключи, ще бъде определена и финалната присъда.

Стратегията на защитата на Алвеш е, че сексуалният акт е бил по желание и одобрение и на двамата замесени.

Автор: Йоан Паташев


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА