Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 15:38 792 2

Матеус с интересен анализ, че Гюндоган и Кимих не могат да играят заедно

  • лотар матеус-
  • германия-
  • нагелсман

Основната система на Германия трябва да бъде 4-2-3-1, смята бившата звезда

Матеус с интересен анализ, че Гюндоган и Кимих не могат да играят заедно - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на германския футбол Лотар Матеус бе критичен към Бундестима след загубата му от Турция (2:3 – в контрола) в седмичната си колонка във вестник "Билд".

"Гюндоган и Кимих не могат да бъдат заедно в средата на терена, видяхме го и на Световното първенство. Твърде са еднакви. Разбира се, че и двамата са от световна класа, но не е добре за отбора, както и за тях, да играят заедно. Мисля, че единият от тях трябва да играе редом с Паскал Грос или Леон Горецка", смята Матуес.

Той критикува новия селекционер Юлиан Нагелсман, че продължава да прави експерименти, въпреки че Европейското първенство наближава. "Има твърде много опити. Мислех, че всичко е свършило с уволнението на Ханзи Флик. Основната система на Германия трябва да бъде 4-2-3-1", смята Лотар Матеус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой от СОФстрой

    2 1 Отговор
    И Мача се игра на джагалската територия.... "Берлин"!
  • 2 Аз не разбрах

    0 0 Отговор
    Гюндоган и Кимих в чий национален отбор играят, в отбора на Германия или на Турция?