Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 11:30 1 466 4

Нов сериозен проблем за Николай Костов и Левски

  • левски-
  • николай костов-
  • футбол-
  • купа на българия-
  • дунав русе

60-годишният специалист остана без цялата си титулярна защита за двубоя в Русе

Нов сериозен проблем за Николай Костов и Левски - 1

Треньорът на Левски Николай Костов е изправен пред сериозен проблем преди 1/16-финалния мач от купата на България срещу Дунав в сряда от 18:00 часа.

60-годишният специалист остана без цялата си титулярна защита за двубоя в Русе. Жереми Петрис е наказан, а Цунами е аут до края на месеца заради контузия. През миналата седмица Кристиан Димитров беше освободен от лагера на националния отбор заради контузия и не е сигурно дали ще успее да се възстанови за двубоя с Дунав.

Основният стълб в отбраната на „сините“ Хосе Кордоба е ангажиран с националния отбор на Панама, който на 21 ноември приема Коста Рика в мач от Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

Така Костов остава само с двама играчи, които по характеристика са защитници – Келиан ван дер Каап и Патрик-Габриел Галчев. Марин Петков, който може да бъде ползван като ляв бек, пък е ангажиран с младежкия национален отбор, на който утре предстои домакинство срещу Естония.

Така треньорът на Левски най-вероятно ще трябва да пусне в титулярния състав някои от юношите или да преквалифицира някои от играчите от първия отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алигатор

    7 1 Отговор
    Да не се окаже , че е последният му мач , като треньор в Левски .

    Коментиран от #3

  • 2 Анонимен

    3 3 Отговор
    Този тренъор е големият проблем, който се стовари на Левски. Колкото по-рано го махнат, толкова по-дибре.
  • 3 Гневен

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алигатор":

    Ако искат да вървят на горе, трябва спешно да го сменят.

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гневен":

    И кой ще го замести.Не е проблем треньора а няма селекция.А Селекция се прави с пари а такива в Левски липсват.Контузи се Уелтон и ни льснаха голите задници до там е докарахме да сме зависими от един играч.