Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 08:30 2 197 2

Неприятна новина за Сакраменто и разочарование за Александър Везенков

  • александър везенков-
  • сакраменто кинкс-
  • нба-
  • баскетбол-
  • спорт-
  • ню орлийнс пеликанс

Неприятната новина за контузията на Везенков беше допълнена от факта, че в негово отсъствие „кралете“ спряха серията си от шест поредни победи, отстъпвайки на „пеликаните“ с 93:129

Неприятна новина за Сакраменто и разочарование за Александър Везенков - 1

Българският баскетболен национал Александър Везенков за втори път от началото на сезона остана извън групата на Сакраменто Кингс за мач от НБА. 28-годишното крило е почувствал болки в палеца на лявата ръка и това е причината да не играе при гостуването на Ню Орлийнс Пеликанс.

Неприятната новина за контузията на Везенков беше допълнена от факта, че в негово отсъствие „кралете“ спряха серията си от шест поредни победи, отстъпвайки на „пеликаните“ с 93:129. Харисън Барнс стана най-резултатния играч на Сакраменто в мача, вкарвайки 16 точки. Диарън Фокс добави 14, а Домантас Сабонис направи дабъл-дабъл – 10 точки и 10 борби.

Брендън Инграм се отличи с 31 точки за успеха на домакините от Ню Орлийнс. Зайън Уилямсън наниза 26 точки. Йонас Валачунас се отличи с дабъл-дабъл за Пеликанс – 10 точки и 13 борби.

Загубата смъкна Сакраменто Кингс с една позиция в класирането на Западната Конференция. „Кралете“ вече са пети. Следващият мач на тима е отново гостуване на Ню Орлийнс Пеликанс. Двубоят ще се играе на 23 ноември (четвъртък) от 3:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    7 3 Отговор
    Стига ни занимавахте с Везенков.
    Да си играев в САЩ, а тук е България!
  • 2 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    Като гледам интереса към статиите на Везенков,
    просто никой не иска да обижда момчето също като мен. Играе какво играе, прибира си милионите, като направи добър мач, тогава ни занимавайте. Добър мач е дабъл-дабъл!