Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 15:00 782 2

Жерард Пике: Не искам да омаловажавам Реал, но има значение как печелите

  • жерар пике-
  • футбол-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Петте Шампионски лиги, които Барса спечели, са петте сезона, в които тимът спечели Ла Лига и се отличи

Жерард Пике: Не искам да омаловажавам Реал, но има значение как печелите - 1

Бившият защитник на Барселона Жерард Пике реши да обясни коментара си отпреди две седмици, когато заяви, че последният триумф на Реал Мадрид в Шампионската лига е чудо, което вече никой не помнел. Испанецът визира успеха от пролетта на 2022 г.

Той беше разкритикуван бурно, но сега твърди, че не е бил разбран правилно.

„Това е типичен пример за фраза, извадена от контекста. Мога да обясня това 20 хиляди пъти. Спечелването на Шампионската лига означава много. Не искам да омаловажавам Реал, но има значение как печелите. Петте Шампионски лиги, които Барса спечели, са петте сезона, в които тимът спечели Ла Лига и се отличи. Последната купа на Реал в Шампионската лига показа, че те не са по-добри от опонентите си в нито един от двубоите или във финала. Тук трябва да изясним. Тяхната победа няма да бъде запомнена заради играта, ще бъде запомнена с други неща, с това колко епична беше“, каза Пике, цитиран от “Марка”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    1 0 Отговор
    Помним и как барселона печелише с подкрепата на съдиите.Дузпи и изгонване на играчи с червени картони
  • 2 Дузпалона

    1 0 Отговор
    Дузпеси