Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 16:30 735 2

Опровергаха, че Меси и Роналдо отново ще играят един срещу друг

  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • интер маями-
  • футбол

Организаторите красноречиво рекламираха събитието като „Тhe Last Dance“ – „Последният танц“, тъй като Меси и Роналдо се радваха на едно от най-известните съперничества в спорта през голяма част от кариерите си

Опровергаха, че Меси и Роналдо отново ще играят един срещу друг - 1

Кристиано Роналдо и Лионел Меси няма да се изправят един срещу друг още веднъж. Във вторник председателят на Главното управление за развлечения в Саудитска Арабия – Турк Ал-Шейх, написа, че тимовете на двамата– Ал Насър и Интер Маями, ще се срещнат в мач помежду си през февруари 2024-а година, като от сезонната Купа на Рияд.

Въпреки това, изявление на Интер Маями по-късно през деня опроверга информациите на домакините, наричайки го „неточно“.

„По-рано днес (б.р. - вчера) беше публикувано съобщение, че Интер Маями е планирано да играе в Сезонната Купа на Рияд. Това е неточно. Съобщението включва изявления, приписвани на собственика на отбора Хорхе Мас. Мас не е направил никакви коментари, публично или не, във връзка с предсезонното турне“, се казва в изявлението на американския тим.

„От първия ден Интер Маями се стреми да бъде глобална марка. За тази цел водихме разговори, за да определим нашия предсезонен график за 2024-а година. Очакваме с нетърпение да представим нашите играчи на първото международно турне на Интер Маями, което ще бъде обявено през следващите седмици“, допълват „чаплите“.

Организаторите красноречиво рекламираха събитието като „Тhe Last Dance“ – „Последният танц“, тъй като Меси и Роналдо се радваха на едно от най-известните съперничества в спорта през голяма част от кариерите си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    И двамата са идвали в моето заведение

    Коментиран от #2

  • 2 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Сигурно и жена ти са минали двамата 🤣🤣🤣