Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 16:14 7 567 1

Джокович отсече за Синер: Изпитвам...

  • спорт

Очаква се супер тенис-битка

Джокович отсече за Синер: Изпитвам... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович спечели срещата между първите тенис-ракети на Сърбия и Великобритания. Съседите ни се класираха за 1/2-финалите на Дейвис Къп след резултат 2:0. В 1/4-финалите ликува и тима на Италия. Яник Синер записа 2 победи за "адзурите" - на сингъл и на двойки за 2:1 срещу отбора на Нидерландия. Утре в 1/2-финал на турнира излизат именно Сърбия срещу Италия.

Наскоро лидерът в ранглистата при мъжете в тениса Новак Джокович победи Яник Синер в срещата за титлата на АТП Финалите в Торино, Италия.

Преди това Синер надви Джокера в груповата фаза, но Новак ликува с трофея.

Утре в Малага, Испания двамата се очаква да играят в мача на първите ракети, възможно е да премерят сили и на двойки. А Джокович заяви:

"Изпитвам огромно уважение към Яник. Напоследък заформихме и интересно съперничество. Може да се каже, че в момента той играе най-добрия си тенис. Срещу Нидерландия се представи чудесно. Очаквам страхотен мач".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Две загуби за Джокович

    4 0 Отговор
    Италия се класира за финала на Дейвис Къп.Джокович загуби два мача за един ден.