Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 13:30 1 453 4

Крушарски: Който не иска нов договор – сяда на пейката и ще чака попътния вятър

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

Ще върна реда, който бях наложил навремето

Крушарски: Който не иска нов договор  – сяда на пейката и ще чака попътния вятър - 1

Съсобственикът на Локо (Пд) - Христо Крушарски - обяви, че от следващата седмица ще поеме юздите на "Лаута". Той каза, че няма да е водещата фигура, но една от тях. Бизнесменът се закани, че ще върне реда в клуба.

"Аз досега не се бърках в Локомотив. Започнах да се бъркам сериозно от миналата седмица. Имахме някакви договорки с моя партньор. Другата седмица нещата ще се изяснят. На 1-ви се прибирам от Абу Даби. На 2-ри ще направя два разговора с футболистите, чиито договори изтичат, и който иска - иска, а който не иска - да лови гората и от Нова година сяда на пейката и ще чака попътния вятър да го отнесе там, където иска да отиде. Няма да бъда водещата фигура в Локомотив. Ще съм една от водещите фигури. Мисля, че с моя партньор се разбрахме на тази тема. Ще върна реда, който бях наложил навремето", заяви Крушарски пред "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на тоя боклук

    6 0 Отговор
    с голема уста досега във враца му отмениха три гола щото съдията е пич и не му пука за големи устенца
  • 2 Този

    3 0 Отговор
    е повече клоун и от Венцито Стефанов. Нищо, че е хърбав. Лови окото.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Пак ли си кьор кютук пиян бе!