Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 12:03 2 772 1

Джокович с коментар след драмата, Синер пък направи нещо велико

  • спорт

Джокера: Трудно е за преглъщане

Джокович с коментар след драмата, Синер пък направи нещо велико - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович не осъществи 3 мачбола срещу Яник Синер в 1/2-финалите на Дейвис Къп.

След това Джокера загуби и на двойки от младия италианец.

Сърбия пък отпадна от турнира след 1:2 победи. Изненадващо и в двете загуби беше замесен лидерът на АТП ранглистата.

"Разочарованието е огромно. Трудно е за преглъщане. Стремях се тази седмица да дам всичко на отбора и да имам принос, но явно не е било писано да стане", каза Джокера, който записа победа в 1/4-финалите, но показа, че все пак е човек срещу Яник.

Финалът е Австралия - Италия.

Синер влиза в спора за титлата след 4 ключови победи. В 1/4-финалите и 1/2-финалите "адзурите" изоставаха с по 0:1 успеха. Тогава обаче 4-ият в ранглистата на тениса за мъже записа победи на сингъл и успехи на двойки.

22-годишният младок влезе в турнира, след като загуби спора за титлата на АТП Финалите от Новак Джокович. Очите на Яник бяха много насълзени в домашната му зала в Торино, но сега е на 1 ръка разстояние от триумф в Малага, Испания с тима на Италия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Двоен провал за Джокович

    2 2 Отговор
    Синер победи Джокович два пъти за един ден.