Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 16:00 891 2

Член на Изпълнителния комитет на БФС: Не мисля, че Боби Михайлов ще се кандидатира отново

  • бфс-
  • веселин балевски-
  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • конгрес на бфс

Старият изпълком, който е вписан ще се свика на 6 декември

Член на Изпълнителния комитет на БФС: Не мисля, че Боби Михайлов ще се кандидатира отново - 1

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Веселин Балевски заяви, че според него няма шанс Борислав Михайлов да се кандидатира за нов мандат за президент на централата. Според него също така оставката на Боби няма как да не бъде приета.

“Старият изпълком, който е вписан ще се свика на 6 декември. Ще дойдат всички членове. Ще се вземе решение за Конгрес с дата най-вероятно 15 март. Би трябвало страстите да се успокоят. Като се измете целия изпълком, все пак трябва някой да взима решенията. Оставката на Борислав Михайлов ще бъде приета. Не мисля, че той ще се кандидатира отново”, каза Балевски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    1 1 Отговор
    Който и да изберете - все тая!
  • 2 Чичо

    0 0 Отговор
    Какъв БФС? В първенството повече от 2/3 от футболистите са чужденци. Изберете за председател някой от Замбия или някой друг от Африка,откъдето са повече от футболистите.