Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 15:40 2 848 2

Втори ден мистерия витае около наш известен клуб

  • спартак варна-
  • футбол-
  • павлин николов

Дали Павлин Николов ще обяви защо е решил да направи промени в ръководството, ще стане ясно най-рано в понеделник, когато той се връща от екзотична държава, в която в събота ще отпразнува рождения си ден

Втори ден мистерия витае около наш известен клуб - 1

Втори ден мистерия витае около Спартак Варна след решението на собственика на клуба Павлин Николов да се раздели с изпълнителния директор Тодор Стойков и спортния директор Енгибар Енгибаров.

Тази новина дойде като гръм от ясно небе на фона на силното представяне на отбора във Втора лига, като на този етап официално от клуба не посочват причини, нито пък са насрочили пресконференция, на която евентуално да се разбере повече за случилото се.

Ако има едно сигурно нещо, това е че причините за раздялата с двамата директори не са спортно-технически, след като Спартак е на второ място на 5 точки от първия и с един мач по-малко. С оглед на оставащите срещи пък до края на годината, варненци може да скъсят разликата или дори да се изравнят и да изпреварят Септември, ако си вземат трите мача, а столичани направят грешни стъпки.

Дали Павлин Николов ще обяви защо е решил да направи промени в ръководството, ще стане ясно най-рано в понеделник, когато той се връща от екзотична държава, в която в събота ще отпразнува рождения си ден.

Пред строителния предприемач има три възможности – да каже самата истина, да изрази дипломатично мнение или да запази мълчание.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ако реша

    1 0 Отговор
    да сменя гумите на МОЯТА кола или изолацията на МОЯ дом , каква е учудващата мистерия господине. Просто не стават за сезона.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.