Last news in Fakti

2 Декември, 2023 09:21 1 233 16

Ключов мач за Николай Костов?

  • футбол

Неприятна серия за гранда

Ключов мач за Николай Костов? - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Николай Костов е изправен пред Рубикон. Двубоят с Локомотив Пловдив е ключов за него, твърди "Мач Телеграф". Както е известно, "сините" се намират в серия от пет мача без победа в efbet Лига. Това постави очакваното им участие в първата шестица от втората фаза на първенството под въпрос.

Двубоят между Левски и Локо е от 17:30 часа днес на "Герена". При нов провал на "сините" в търсене на победа е възможно да последват стъпки към треньорка рокада.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    9 3 Отговор
    "...за Гранда " . Отборчето станало символ на ДС и обект на подигравки през последните 30 години било "Гранд" . Добро чувство за хумор. Отборчето тикано и дундуркано от всички властници си остана един средняк , въпреки всички напъни .
  • 2 Ало - Ало.....

    7 2 Отговор
    Давай ЛОКОООО !
  • 3 Йеронимус БОШ

    4 2 Отговор
    В подзаглавието - НЕПРИЯТНА СЕРИЯ НА ГРАНДА има грешки ! Първо - серията е ПРИЯТНА за всички хора , които не харесват ОТБОРА НА ВЛАСТТА , който винаги е ползвал привилегии и аванти , а после нагло се оплаква , че бил САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ ! Второ - не бива да се шегувате , като пишете , че тези са ГРАНД ! Това дори не е ШЕГА , а направо си е ГАВРА !
  • 4 доктор ОХ боли

    3 1 Отговор
    Аз пък мисля , че СИНИТЕ са си много добре даже ! Да си на 6-то място от 16 отбора си е направо един голям успех за тях ! А като имаме предвид и нашето равностойно , конкурентно и тежко първенство , което е на високо ниво , това прави класирането им още по-ценно - 6 от 16 !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 свиреп ОХЛЮВ

    5 1 Отговор
    Този т. нар. ГРАНД , не е ли отбора на Бойко ТИКВАТА с прякори ТУЛУПА , МУТРАТА и на Делят ШИШИ от ДПС-то ??? Питам , че не помня нещо !
  • 7 кумчо ВЪЛЧО

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Порно":

    .......и после взе , че избяга от потъващия кораб ! Смели и достойни хора са !
  • 8 Ян БибиЯН

    6 2 Отговор
    Само едно нещо не разбирам - как така гордите и справедливи левскари , приеха дарението от 500 000 от техния "фен" Делян Пеевски ? Приеха го даже и с благодарност . Чудна работа - турското ДПС да спонсорира АПОСТОЛА !!! И после сините се обиждат , че са ги прекръстили на ЛеЕвски !!!

    Коментиран от #11

  • 9 СиняРубашка

    2 1 Отговор
    стягай куфарите тъп....р, загубата ти подпечатва билета ......

    Коментиран от #15

  • 10 Славист Варна

    5 1 Отговор
    ФК Левски са пълни морални антиподи на Васил Левски, срамят името на Апостола.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Майк Алън Патън

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Славист Варна":

    Срамът е голям , вечен , неизтриваем ! Добре , че Васил Левски не е жив , за да види какви ИНДИВИДИ се кичат с името му и го приватизират за ЛИЧНА употреба !
  • 14 КарабасБарабас

    3 1 Отговор
    Дали Бойко ще отиде да гледа мача и да вика за неговия отбор ? Може ли на трибуната да се види с аверите си Делян и Божков ? Знае ли човек ? Всеки иска да наглежда собствеността ! Нали ?
  • 15 ежко БЕЖКО

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "СиняРубашка":

    Той Костов не е виновен , не му се карайте ! Виновните са тези над него , Насковци , Бойковци , Пеевци , НАП , Бакърджиевци ................
  • 16 Ялова волЯ

    2 1 Отговор
    Какво става с някой , който години / 6-7-8-9 / не се плаща задълженията към НАП и те станат МИЛИОННИ ? Съдят ли го , фалират ли го , лежи ли в затвора , заклеймяват лри го , уволняват ли го .......УБИВАТ ли го ? Или му казват - СПОКОЙНО , не плащай , ти си наш човек , наша собственост , бъди кротък и послушен ! В ръцете си ни !