Last news in Fakti

5 Декември, 2023 14:30 1 098 5

Левски продава Роналдо в Русия?

  • роналдо-
  • футбол-
  • левски-
  • русия-
  • трансфер

Парите, които може да влязат в касата на столичния гранд са 3-4 пъти повече от тези, които бяха получени при продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец

Левски продава Роналдо в Русия? - 1

Руснаци проявяват много сериозен интерес към една от звездите на Левски - Роналдо, твърди Gong.bg. Въпросният клуб от местната Премиер лига е готов да отправи предложение към ръководството на "сините" за 22-годишия бразилец.

Парите, които може да влязат в касата на столичния гранд са 3-4 пъти повече от тези, които бяха получени при продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец.

През този сезон Роналдо е един от най-добре представящите се футболисти на Левски. Той има 7 гола в 23 мача във всички турнири, като реализира няколко решителни попадения в евротурнирите и efbet Лига.

Бразилецът дойде на "Герена" през лятото на 2022 година. Той е част от групата конвертируеми футболисти, които Станимир Стоилов привлече в отбора, и от продажбата му могат да се спечелят няколко пъти повече от платените пари на Баия за него.

Договорът на Роналдо с Левски е до лятото на 2025 година. Наскоро той се сдоби и с българско гражданство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алигатор

    1 0 Отговор
    С българско гражданство е , там ще го третират , като враг . И ще го научат да пие .
  • 2 Лост

    2 1 Отговор
    Ама как така. Те нали и контрола не можеха да играят през зимната подготовка?
  • 3 Сандо

    1 0 Отговор
    Няма лошо в това.Нека Левски го продадат за добри пари,той не е решаващ футболист.А с парите могат да вземат 5-6 млади бразилчета,да ги пуснат под наем в други отбори за да се ошлифоват.От тях трима да станат,сдерката ще е прекрасна.А и ще останат за комисиони,толкова скъпи на сърцата на всички от хранителната верига във футбола.
  • 4 безпартиен

    1 0 Отговор
    Що в Русия?Нали нищо не трябва да се продава или купува от там!Да чакаме ли санкции за тази стратегическа продажба?

    Коментиран от #5

  • 5 Дарвин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "безпартиен":

    Е къде да го продадат? В Конго ли? Той не иска :)