Last news in Fakti

8 Декември, 2023 12:00 960 1

Крушарски вдигнал мерника на Томаш

  • локомотив пловдив-
  • христо крушарски-
  • александър томаш-
  • футбол

Онзи ден “черно-белите” отпаднаха от Купата на България след 0:4 от Лудогорец в Разград

Крушарски вдигнал мерника на Томаш - 1


Единият от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е вдигнал мерника на треньора Александър Томаш. Причината е изключително лошата серия, в която се намира отборът.

Онзи ден “черно-белите” отпаднаха от Купата на България след 0:4 от Лудогорец в Разград. След като дълго време водеха в първенството, те вече са на четвърта позиция, на 7 точки от временния лидер Черно море. В последните 9 шампионатни мача Локо има само една победа, равенствата са 4, като също 4 са и загубите.

Крушарски гласи за треньор Христо Златински, който води дубъла, пише bgderby.com. Проблем е, че той няма Про лиценз, но такъв има шефът на школата Димитър Палазов и двамата може да работят в тандем.

Факт е, че нещата в Локо не вървят. Изпълнителният директор Павел Колев разкри, че Крушарски и другият съсобственик - Адам Сотков, водят борба за надмощие, а от това страда клубът. Той призна и за финансови проблеми.

Сотков поиска Колев да депозира оставката си в понеделник, но шефът получи подкрепата на Крушарски. Ако обстановката не се подобри, готовност да си тръгне изяви и спортният директор Илко Пиргов. На 9 декември има събрание на акционерите и там ще се изяснят доста неща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боже пази

    3 1 Отговор
    Хора с манталитета и умствения капацитет на крушарски да са ти началници