Last news in Fakti

11 Декември, 2023 18:00 1 195 4

Златан Ибрахимович официално влиза в управата на Милан

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • футбол-
  • серия а

42-годишният швед, който прекара два периода като играч при "росонерите", ще работи в тясно сътрудничество с мажоритарния собственик на клуба Гери Кардинале

Златан Ибрахимович официално влиза в управата на Милан - 1

Златан Ибрахимович ще влезе в управата на Милан, съобщиха от компанията собственик на футболния клуб RedBird.

42-годишният швед, който прекара два периода като играч при "росонерите", ще работи в тясно сътрудничество с мажоритарния собственик на клуба Гери Кардинале. Той ще има ролята на старши съветник, като ще отговаря както за спортните въпроси в клуба, така и за комерсиалните сделки. Сред задачите, с които ще се занимава бившият нападател, е и изграждането на новия стадион на тима.

Моята любов към Милан винаги е била много силна. За мен бе мечта да се завърна в клуба. Надявам се да помогна както на Милан, така и на RedBird в различни направления", заяви той.

Ибрахимович прекара два периода в Милан като играч, в които спечели две титли на Италия. Първият му престой на "Сан Сиро" бе между 2010 и 2012 година, а вторият - между 2020 и 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Милан

    3 1 Отговор
    Край с Милан
  • 3 Пипи Дългото чорапче

    2 1 Отговор
    42-годишният швед - това виц ли е?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.