Last news in Fakti

14 Декември, 2023 08:31 9 823 8

Тотална драма с Лудогорец в Европа

  • футбол

Почти всичко може да стане в Група Н на Лига на конференциите, Лудогорец - Нордселанд ще се излъчва по бТВ Екшън - срещата е ключова

Тотална драма с Лудогорец в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лудогорец приема Нордселанд в последен мач от групите на Лигата на конференциите.

Двубоят в Разград е с начален час 19:45.

Битката за първите две места между Лудогорец, Нордселанд и Фенербахче е доста заплетена, като и трите тима имат шанс да продължат напред в турнира.

Лудогорец и Фенербахче имат по 9 точки. Нордселанд е с 1 повече. Спартак Търнава ще завърши последен в групата, този тим гостува тази вечер в Турция.

Фенербахче е фаворит да продължи напред, Лудогорец и Нордселанд пък са с много добри възможности да спечелят групата. Първият тим в групата се класира за 1/8-финалите, вторият отбор ще играе плейоф за осминафиналите.

Победа за Лудогорец тази вечер може да означава класиране за 1/8-финалите. При равенство или загуба, "зелените" ще се надяват на домакински провал на Фенербахче, което е малко вероятно. Нордселанд разгроми Лудогорец със 7:1 като домакин, "орлите" имат за какво да си връщат, но дали ще успеят? Мачът в Разград може да се определи като Двубоя на годината за Лудогорец.

При евентуални по 12 точки за Лудогорец и Фенербахче двата тима си размениха по 1 победа като домакин. Головата разлика между тях е 3:3.

Регламентът предвижда да не се броят головете на чужд терен, а само общата голова разлика в преките двубои, което не е добре за "зелените", които вкараха попадение в Турция.

Головата разлика на Лудогорец в цялото каре е -1, на Фенербахче -2.
Разградчани пък имат повече отбелязани попадения като гост.

Т.е евентуални резултати 1:0 тази вечер в България и 2:0 тази вечер в Турция биха класирали Лудогорец за 1/8-финалите със седмия критерий при равен брой точки в група от Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кенефбет

    32 14 Отговор
    Значи луноходец имат последна възможност за годината да се издънят яко и по европейски.

    Коментиран от #2

  • 2 КЪДЕ СА ЛЕВСКИ И ЦСКА

    16 31 Отговор

    До коментар #1 от "Кенефбет":

    В тая схема......пак са на резервната скамейка
  • 3 ДОМУСА

    9 30 Отговор
    Пак ша отсрамва българския футбол
  • 4 ГРИШАТА И НАСКО

    6 30 Отговор
    В трета глуха.....само са перчат по медиите.
  • 5 Гришондера от Микре

    8 31 Отговор
    Аз съм най добре. Гепа много. Намерих един будала с казина. Той ми налива пари а аз се правя на инвеститор на стадион. Ще видите стадион на кукуво лято.
    Също на кукуво лято ще сме шампиони .
    Намерих един откачалник който се е кръстил Ел Маестро и се прави на треньор. Нк не ми харесва че стъпва на пръсти и е по висок от мен с 2 см и ще взема да го махна
  • 6 Новичок

    1 30 Отговор
    Григор Димитров е най добрият ни тенисист, а Тервел Илиев е спортен журналист...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ключова среща

    31 4 Отговор
    вероятно казват на надеждата този път да не паднат със седем гола.