Last news in Fakti

16 Декември, 2023 08:40 743 1

Евертън стъпва на новия си стадион в началото на сезон 2025-2026

  • евъртън-
  • стадион-
  • преместване

Нашето решение е да не се местим точно по средата на сезона, пише Колин Чонг

Евертън стъпва на новия си стадион в началото на сезон 2025-2026 - 1
Снимка: БГНЕС

Евертън няма да играе официални мачове на новия си стадион до началото на сезон 2025-2026, заяви временният изпълнителен директор на английския клуб Колин Чонг в петък. Ръководителят уточни, че това не се дължи на забавяне със строителството, предава БТА.

"Нашето решение е да не се местим точно по средата на сезона. Това не е поради забавяне на строителството. Нека бъдем напълно ясни. Това е решение на клуба, водено от комбинация от търговски съображения, цялостен преглед на необходимата логистика, анализ на потенциалното въздействие върху нашите футболни операции. Най-важното е обратната ни връзка с феновете след направено проучване. Предстои да имаме тестови събития с и без присъствието на публика", написа Чонг в социалните мрежи.

Над 10 хиляди запалянковци на Евертън са дали мнението си по въпросите около бъдещото преместване на новия стадион. Отборът от Ливърпул се намира на едва 17-то място в класирането във Висшата английска лига, след като беше наказан с отнемане на 10 точки от актива заради финансови нарушения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Футболистите на отбора на "Евертън" ще стъпят на новия си стадион в началото на сезон 2025-та-2026-та година.