Last news in Fakti

17 Декември, 2023 09:10 1 187 3

Ива Ереминова е №1 на 2023 година на клуб по скокове във вода Витоша

  • ива-
  • ереминова-
  • скокове във вода

На второ място се нареди брат й Цветомир Ереминов

Ива Ереминова е №1 на 2023 година на клуб по скокове във вода Витоша - 1
Снимка: Diving Bulgaria

Ива Ереминова беше избрана за спортист номер 1 на 2023 година на клуб по скокове във вода Витоша, съобщи за БТА президентът на клуба и старши треньор на националния отбор Георги Чобанов.

На второ място се нареди брат ѝ Цветомир Ереминов, а трети в класацията е Крис Йорданов. В топ 10 влизат още Константин Минчев, Тома Каймаканов, Натали Стоянова, Андреа Петрова, Мария Шопова, Джорджия Балева и Дамян Тодоров.

Състезателите бяха наградени от бивши състезатели по скокове във вода и треньори от 60-е, 70-е и 80-е години. Ереминова се класира седма и осма съответно във финалите на еднометров и триметров трамплин на Европейското първенство за девойки в Хърватия. Заедно с нейния брат Цветомир Ереминов станаха осми в отборната надпревара на Шампионата на Стария континент. Освен това тя е абсолютна балканска и държавна шампионка по скокове във вода.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    Честито Талантливо Девойко
  • 2 глоги

    1 3 Отговор
    Ива Ереминова беше избрана за спортистКА номер 1 за 2023-та година в клуба по скокове във вода "Витоша"...
  • 3 раз

    2 1 Отговор
    Честито ти,ТалантливА Девойко!!!