Last news in Fakti

20 Декември, 2023 07:30 2 273 1

Огромен скандал в Турция! Бесни шефове извадиха отбор от терена (ВИДЕО)

  • трабзонспор-
  • истанбулспор-
  • турция-
  • спорт

Тимът от Трабзон водеше с 2:1 в двубоя, който беше прекратен след 74 минути игра

Огромен скандал в Турция! Бесни шефове извадиха отбор от терена (ВИДЕО) - 1

Огромен скандал се разрази в Турция дни след побоя срещу рефер в местното първенство. В мач от 17-ия кръг на местната Суперлига ръководството на Истанбулспор извади отбора от терена по време на срещата с Трабзонспор.

Тимът от Трабзон водеше с 2:1 в двубоя, който беше прекратен след 74 минути игра. В този момент на футболистите на домакините им бе заповядано да се отправят към съблекалнята, след като шефове на клуба от мегаполиса бяха гневни от реферските отсъждания в хода на двубоя.

В 68-ата минута на „Неджми Кадиолу“ Пол Онуачу се разписа за гостите и ги поведе напред за 2:1, но от Истанбулспор имаха сериозни претенции за нарушение секунди преди това. Домакините искаха фал на Батиста Менди срещу Флориан Лошай, като такъв не бе отсъден, след което дойде гола на нигериеца.

Президентът на Трабзонспор Етрурул Доган разговаря с колегата си от Истанбул – Ечмел Фаик Саръалиоглу, за да го убеди двубоят да продължи. Играчът на домакините – Симон Дели, падна на колене пред своя президент и го призова да се доиграе срещата. Въпреки това, шефското тяло настоя и играчите се прибраха в съблекалните, като след кратко изчакване реферите окончателно прекратиха двубоя между двата отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Венци

    5 1 Отговор
    Тук, в България, при такива случаи, които са твърде много и скандални, чичо Венци да е извадил отбора си доста пъти- най-малко десет пъти.