Last news in Fakti

21 Декември, 2023 14:30 1 396 2

Бивш безспорен шампион е арестуван, бил жена си (ВИДЕО)

  • джермел чарло-
  • бокс-
  • спорт-
  • арест-
  • шампион-
  • домашно насилие

В понеделник Чарло (35-2-1, 19 нокаута) плати гаранция и беше освободен

Бивш безспорен шампион е арестуван, бил жена си (ВИДЕО) - 1

Бившият безспорен шампион в средна категория Джермел Чарло отново има проблеми със закона. В събота той беше арестуван в Тексас. Обвинен е в нападение и причиняване на телесна повреда на член на семейството.

В понеделник Чарло (35-2-1, 19 нокаута) плати гаранция и беше освободен. Името на жертвата не се съобщава. Но е известно, че съпругата на Джермел, Шайен Уестбрук, е подала молба за развод още във вторник. Това не е първият случай, в който боецът е обвинен в домашно насилие. През 2018 г. се твърди, че той е хванал за врата и опитал да удуши своя приятелка. Тогава всичко за Джермел се размина леко, в съда той беше признат за невинен.

Междувременно в мрежата се разпространява запис, в който се твърди, че Чарло признава, че е пребил жена (вероятно съпругата си). Той говори за това как "тя се е държала като голямо твърдо момиче. И тогава аз я ударих по този начин. Точно в окото. Тя веднага получи голяма синка там. Кучката веднага се обади на полицията. Като всяка жена, като истинска жена", казва боксьорът във видеото.

През октомври Чарло се премести с две категории нагоре и загуби със съдийско решение от Канело Алварес. автоматично му беше отнет поясът на WBO. През ноември Джермел отказа да се бие срещу Муртазалиев и загуби още една титла - тази на IBF.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдът ще каже дали е прав ,

    0 0 Отговор
    а като я бие може да е обиден и пян, дрогиран . тя държи на бой и отвръща , обаче мъжът си е мъж . има мъжкарани млатят мъжете, бой, бой . затова е взел бедно и женствено момиче . дали е бременна .
  • 2 Фуч

    0 0 Отговор
    Навици ...