Last news in Fakti

23 Декември, 2023 18:30 2 270 1

Стана ясна причината за сбиването между Мело и Уокър

  • флуминензе-
  • фелипе мело-
  • кайл уокър-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • бой

След вчерашния финал за Световното клубно първенство, спечелен категорично от “гражданите” с 4:0, бразилецът се сби с Кайл Уокър и се наложи двамата да бъдат разтървавани от останалите

Стана ясна причината за сбиването между Мело и Уокър - 1

Халфът на Флуминензе Фелипе Мело обясни причината за конфликта си с играчите на Ман Сити. След вчерашния финал за Световното клубно първенство, спечелен категорично от “гражданите” с 4:0, бразилецът се сби с Кайл Уокър и се наложи двамата да бъдат разтървавани от останалите.

40-годишният ветеран Мело разкри след мача защо се е стигнало до сблъсъка му с англичанина и поясни, че всъщност вини за ситуацията Джак Грийлиш: “Днес Грийлиш прояви неуважение към институцията Флуминензе и аз никога няма да позволя това да се случи. Той викаше “оле” в края на мача. Това е за феновете, феновете могат да викат “оле”. Спортистът на терена не може да бъде неуважителен към институцията”.

“След мача Грийлиш тръгна след Мартинели. Той избра по-дребничко момче. Той няма топки да се изправи срещу някой по-голям. Грийлиш мина близо до Мартинели и ги видях да говорят, опрели чело в чело, така че тръгнах след него. Аз го бутнах. Кайл Уокър ме бутна също. Отидох да защитавам съотборник”, продължи бразилецът.

“Аз също защитих моята институция. Ще правя това завинаги. Никой няма да показва неуважение към моята институция и спортистите ѝ. Никой няма да дойде и да унижава моите приятели или моя клуб.И така, за идиотите, които се нарекоха журналисти и вече казаха, че съм създал неприятности, аз не съм ги създал, напротив, отидох да защитя Мартинели, който беше притиснат в ъгъла от този спортист. И бих го направил отново. Аз съм войн”, заяви още Мело.

Джак Грийлиш обаче побърза да се защити, като използва социалните медии, за да опровергае твърденията на бразилеца. “Нито веднъж не съм казвал “оле”, написа англичанинът.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Дам щели да го е бнат британското Сиси момче, ама отървало гъсягата!