Last news in Fakti

26 Декември, 2023 09:30 2 682 2

Моуриньо прекъсна пресконференция на мач в Египет

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • пресконференция

Приятелските взаимоотношения между двамата нямат пречка

Моуриньо прекъсна пресконференция на мач в Египет  - 1

По време на пресконференцията след победата на египетския “Future FC” в 1/2 финалния сблъсък от Суперкупата на страната, на старши треньора на тима му позвъня телефона, който пък на своя страна прекъсна без да се замисли цялото излъчване и въпросите на журналистите.

Оказва се, че мобилното устройство на Рикардо Формизиньо е било потърсено именно от Жозе Моуриньо, който е искал да го поздрави за достигането на финала в турнира, който ще се изиграе след 2 дни срещу актуалния шампион на страната Ал Ахли. “Специалният” явно е гледал срещата и не се е поколебал да поздрави своя приятел за добрата игра на тима му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Защопъкне

    0 1 Отговор
    Не ми побликуватр коментарите. Не съдържат нищо друго освен мнението ми. От какво се плащат. Тук защо не кажат например, че в стаята за пресконференция може би е нямало нито една муха. Тъй де новината следва да е истинска, актуална и да заточва тъпомера...