Last news in Fakti

1 Януари, 2024 10:48 5 013 4

Ужасна смърт разтърси света на спорта

  • спорт

Откриха тялото на атлет с множество прободни рани по врата и гърдите

Ужасна смърт разтърси света на спорта - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Жестоката смърт на лекоатлет разтърси света на спорта! Угандийският бегач на дълги разстояния Бенджамин Киплагат бе намушкан до смърт в Кения.

Полицията започна разследване, след като 34-годишният Киплагат бе открит мъртъв в кола с множество прободни рани в областта на гърдите и шията. Тялото му е намерено в близост до град Елдорет, където има лекоатлетическа писта.

"Шокирани и натъжени сме от новината за кончината на Бенджамин Киплагат. Изпращаме съболезнования на неговите приятели, семейство, съотборници и колеги. Нашите мисли са с тях в този тежък момент.", написаха от World Athletics в Twitter (X), съобщи бТВ.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    9 2 Отговор
    а тука даваха по телевизията как убиват борец

    Коментиран от #3

  • 2 Баба Гошка

    9 0 Отговор
    В африка нещата са доста груби. На един млад бегач му рязаха крака с електрически трион посред бял ден като излязал да тренира, защото бил много много добър (бърз) и някой си в списъка след него нямало как да се докопа до международни състезания (пари). Физическото елиминиране на съперника е широко разпространено там. Законите на джунглатта в пълна сила. На човека с рязания крак му остана само евентуално участие в параолимпик (състезания за инвалиди). А този човек вече е напълно отстранен и някой друг се е вредил.
  • 3 Имаш право на мнение

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "факт":

    Нямаш право на факти. От същия репортаж аз видях друго.
  • 4 9689

    0 0 Отговор
    Дрогата не прощава.