Last news in Fakti

2 Януари, 2024 08:15 1 323 5

Левски е много близо до продажбата на футболист в Бешикташ

  • хосе кордоба-
  • бешикташ-
  • футбол-
  • левски

Твърди се, че босът на "черните орли" Хасан Арат е стартирал операция по трансфера на защитника

Левски е много близо до продажбата на футболист в Бешикташ - 1

Левски е много близо до продажбата на Хосе Кордоба в гранда Бешикташ, пише "Мач Телеграф". Поне това пишат медиите в Турция, а и в Панама. Твърди се, че босът на "черните орли" Хасан Арат е стартирал операция по трансфера на защитника. Той е отправил оферта на стойност 2,7 млн. евро за Кордоба. "Сините" обаче настояват да вземат 3 млн. за панамеца и нищо чудно турците да склонят да извадят тази сума.

В Турция също така твърдят, че Бешикташ е поставил условие пред Левски сделката да бъде финализирана най-късно до 10 януари. Това е 10 дни преди "сините" да подновят тренировки за втория етап от сезона. Истанбулският клуб е притиснат от сериозна криза в защита и това го кара да търси спешно и бързо решение. Двама от основните футболисти на тима - ганаецът Даниел Амартей и гамбиецът Омар Коли са извикани в националните си отбори за Купата на Африка и тимът трябва да се справя без тях.

"22-годишният Кордоба, който има договор с Левски до 2025 година, игра в 24 мача във всички турнири през сезона и направи 1 асистенция. Текущата пазарна стойност на футболиста е 3,2 млн. евро", отчитат турските медии.

В същото време в Панама вече потриват ръце заради евентуалната сделка между Бешикташ и Левски и дори смятат, че нещата са сигурни. Местните медии припомнят, че бившият клуб на Хосе Кордоба панамския Индепендиенте държи 25% от правата на защитника и очаква печалба от 675 000 евро от трансфера.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 славист

    3 1 Отговор
    От тези пари,като вземат панамците 600х,колко остават?На Сираков няма да му стигнат само тока...Но нали държавата го пази!?Обикновен бакалин за две хиляди лева ще му извадят душата.Наско си живее и само обещава и лъже.Да се учи от Венци Стефанов,прочут спортен мениджър....
  • 2 Йеронимус БОШ

    0 1 Отговор
    По прости сметки , с продажбата на 2-ма от черните си играчи , СИНИТЕ ....почти.....ще изплатят дълга си към НАП , нали ?
  • 3 Двуок ЦИКЛОП

    1 1 Отговор
    Охааааа ....! НАП стоят наблизо и доволно потриват ръце ли ?
  • 4 ежко БЕЖКО

    2 2 Отговор
    Кой ще им играе сега на тез от ЛЕЕВСКИ ? Продават най-силния си футболяга / почти като Малдини и Барези е той , 2 в 1 / . Незаменим , неповторим , единствен . Идеален е като за 6-ти в България ! Язък !
  • 5 Лост

    3 1 Отговор
    Не турците, а Сираков е поставил 10 януари. Да има пари за Атанасов ден.