Last news in Fakti

2 Януари, 2024 08:30 7 331 4

Двукратен световен шампион обвинен в убийството на съпругата си

  • малиса хоскинс-
  • роан денис-
  • колоездене-
  • спорт-
  • убийство-
  • полиция-
  • арест

32-годишната Малиса Хоскинс, която е австралийска колоездачка, е починала в болницата заради "сериозни травми"

Двукратен световен шампион  обвинен в убийството на съпругата си - 1


Австралиецът Роан Денис, който е двукратен световен шампион в колоезденето по часовник през 2019 и 2020, бе арестуван в Аделаида и обвинен за непредумишленото убийство на съпругата си Малиса Хоскинс, предаде АФП.

32-годишната Малиса Хоскинс, която е австралийска колоездачка, която е специализирана в колоезденето по часовник и преследването на писта, е починала в болницата заради "сериозни травми", уточни полицията, като съобщи още, че "шофьорът е познат на жената", без да уточнява името му.

Според австралийските медии Мелиса Хоскинс е била блъсната от кола, която е била шофирана от 33-годишния Денис.

Австралиецът обяви края на кариерата си преди години, като още има договор с тима Йъмбо-Висма. Той бе освободен под гаранция, но ще се яви на дело през месец март. Денис е бил два пъти световен шампион и отборно (2014 и 2015), както и има бронзов медал на Олимпийските игри през 2020. Той печели и един етап от колоездачната Обиколка на Франция през 2015, един етап на Джиро и два на Вуелта. Той има и сребърен медал от преследването на писта на Олимпийските игри през 2012.

Международната асоциация на жените колоездачни обяви, че е "шокирана" от инцидента с Малиса Хоскинс. "Ние мислим за всички, които я обичаха, като започнем с децата ѝ, и които са имали шанс да карат с нея по време на краткия ѝ живот", написаха от асоциацията в социалните мрежи.

Хоскинс сложи край на кариерата си през 2017 и се омъжи за Денис през 2018, като семейството има две деца. Тя беше част от отбора на Австралия, който спечели световната титла на писта във Франция през 2015. Тя представлява страната си на Олимпийските игри през 2012 и 2016.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    5 0 Отговор
    Двукратен световен шампион Е обвинен в убийството на съпругата си.
  • 2 Ден

    2 4 Отговор
    нормално нали е наследник на престъпници!
  • 3 Ето как е станало

    8 0 Отговор
    Тя е тренирала, а той е карал след нея за да и осигурява безопасност с включени фарове и мигащи мигачи. Заблял се е в телефона вероятно. Тя е паднала и той я е сгазил. Те са богато семейство, сто процента е имало камера, и друг уред за отчитане на жизнените и данни по време на тренировка. Жалко и за двамата.
  • 4 Да,да

    0 0 Отговор
    Яворечкова добре ли е?