Last news in Fakti

3 Януари, 2024 10:00 759 0

Халф на Барселона включи Роналдо и Рамос в своя идеален отбор

  • барселона-
  • педри-
  • ибай янос-
  • реал мадрид-
  • серхио рамос-
  • кристиано роналдо

За вратар Педри посочи настоящия си съотборник в Барса Марк Андре тер Стеген

Халф на Барселона включи Роналдо и Рамос в своя идеален отбор - 1

Халфът на Барселона Педри посочи своя идеален състав в интервю пред стриймъра Ибай Янос. Очаквано почти всички избрани играчи са се подвизавали с екипа на каталунците, но сред тях има и две бивши звезди на кръвния враг Реал Мадрид.

За вратар Педри посочи настоящия си съотборник в Барса Марк Андре тер Стеген. Двамата бекове са Дани Алвеш отдясно и Жорди Алба отляво, като те дълги години блестяха като част от „блаугранас“. В центъра на отбраната е друг емблематичен играч на каталунския тим – Жерар Пике, както и бившият капитан на Реал Мадрид – Серхио Рамос. Триото в средата на терена е изградено изцяло от легенди на Барселона – Чави Ернандес, който в момента е наставник на Педри, Серхио Бускетс и Андрес Иниеста. По двата фланга на атаката са други две звезди на „лос кулес“ от миналото – Лионел Меси и Неймар. Като централен нападател е поставен Кристиано Роналдо, чиито най-славни години преминаха с екипа на Реал Мадрид. За треньор на този тим полузащитникът избра Луис Енрике, който му беше селекционер в националния отбор на Испания.

Педри също така изказа хвалебствия за някои от футболистите в идеалния му състав. „В края на кариерата си Пике беше подценяван, но той беше невероятен, а Бускетс е най-добрият в историята на своята позиция в полузащитата. Освен това той е топ и като капитан, и като човек. Сега Чави се изявява като треньор, но беше голям играч. Иниеста ми е любимият футболист и ни донесе световна титла. Той беше несравним в ситуациите един срещу един. Моят баща ми казваше да гледам видеа на Лаудруп, но на мен ми харесваше Иниеста. Който казва, че Роналдо е слаб, е глупак и не разбира от футбол. Меси е най-добрият в историята. Имах късмета да се засека с него и само като го гледах в тренировките си мислех: „Какво правя тук заедно с този?“ Наблюдавах го през цялото време. В първия ми ден влязох в съблекалнята, като той беше първият, когото видях, и се вцепених. Нямаше да го питам за снимка, а вместо това щях да тренирам с него“, сподели младият футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА