Last news in Fakti

24 Декември, 2013 17:46 847 0

Венгер: Вече свикваме да ни порязват!

  • жиру-
  • арсенал-
  • челси-
  • съдия

Французинът за пореден път недоволен от съдийството

Венгер: Вече свикваме да ни порязват! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че съдията Майк Дийн е ощетил отбора му при равенството срещу Челси. Двата тима изиграха оспорвано лондонско дерби, в което нямаше много голови положения. Така малки детайли можеха да наклонят везните в полза на единия или другия отбор.

Две такива бяха червеният картон, който можеше да получи Джон Оби Микел за брутално влизане срещу Микел Артета и дузпата, която Тио Уолкът трябваше да получи след нарушение на Вилиан. Съдията Майк Дийн обаче замълча и в двете ситуации.

"Свикнали сме съдийските решения да са в наш ущърб. Моуриньо казал, че съдията имал добър мач? Разбира се, мога да разбера това. Аз смятам, че съдията изобщо нямаше добър мач".

"Наистина смятам, че това беше дузпа. Ако греша се извинявам, но отстрани изглеждаше дузпа. Трябва да гледам на повторение влизането срещу Артета. Изглеждаше лошо, но съдията бе много близо до ситуацията".

"Те се защитаваха добре, бяха организирани. Ние не можахме да намерим остротата в пасовете си. През второто полувреме имаше възможност мачът да бъде спечелен. Те останаха доволни от точката, ние не бяхме доволни от равенството, но не можахме да си вкараме положенията. Бяхме леко нервни заради шестте гола, които получихме предишната седмица от Манчестър Сити. В началото на мача това беше в главите ни. През второто полувреме взехме контрол над мача и имахме две-три положения, при които можехме да се справим по-добре".

"Пропуските на Жиру не бяха заради умора. Трите важни мача, които играхме за 6 мача имаха влияние на резултатите ни. Но след това имахме 9 дни да се възстановим и тази вечер той не бе уморен. На определен етап всеки ще получи почивка. Ще използвам Бендтнер или някой друг".

"Не направих никакви смени защото имахме достатъчно офанзивни играчи на терена, а трябваше да атакуваме. Тъй като не бяхме играли 9 дни, никой от тях не беше изморен. И сметнах, че в защита имаме добър баланс, в атака имахме 4-5 офанзивни играчи и нека да продължим да правим същото. Имахме няколко положения, но когато не вкарваш, не вкарваш".

"Борбата за титлата е много оспорвана и всичко ще опре до постоянство. В момента минаваме през лош период, в това съм съгласен с вас. Но част от успеха през сезона е колко добре се справяш с такива ситуации. И трябва да кажа, че играчите са много фокусирани, с голямо желание. И с този дух ще излезем от трудния период".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА