Last news in Fakti

9 Януари, 2024 15:00 1 019 0

Бомба със закъснител цъка в Спартак Варна

  • спартак варна-
  • футбол-
  • павлин николов-
  • асен миланов-
  • симеон хрисов

Вече е инициирана среща от страна на привържениците със собственика на клуба, на която феновете ще обяснят защо не желаят подобни личности да са част от любимия им отбор

Бомба със закъснител цъка в Спартак Варна - 1

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов връща в управлението на клуба добре познат дует - Асен Миланов и Симеон Христов. Новината не е официална, но в публичното пространство в морската столица усилено се говори, че назначенията им са въпрос на време.

В понеделник двамата бяха на „Коритото“, за да изгледат първото занимание на „соколите“, а компания им правеше Николов. И така бе заложена бомбата със закъснител във варненския клуб.

Миланов и Христов бяха начело на тима през миналия сезон в efbet Лига, а след тяхното управление, спартаклии изпаднаха във Втора лига. Михайлов се водеше собственик, преди клубът да бъде поет от Павлин Николов.

Симеон Христов пък бе със статут на спортен директор, въпреки че от варненския отбор така и не го обявиха официално от съображения, свързани с престижа и професионализма на Спартак.

Не е тайна, че феновете на "соколите" са на нож и с двамата, тъй като ги обвиняват за лошата политика през сезон 2022/2023 г., довела отбора до завръщане във Втора лига. Самият Димитър Димитров - Херо, който водеше "сините" през пролетта на 2023 година, след края на сезонa в интервю индиректно обвини "някои хора от ръководството", че са саботирали работата на щаба му и са мътили водата в отбора, едва ли не, за да се провалят с поставената задача да спасят "соколите".

Вече е инициирана среща от страна на привържениците със собственика на клуба, на която феновете ще обяснят защо не желаят подобни личности да са част от любимия им отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА