Last news in Fakti

11 Януари, 2024 06:30 1 547 5

Левски продаде Роналдо в Русия

  • роналдо-
  • футбол-
  • левски-
  • ростов-
  • трансфер

Твърди се, че трансферната сума е 2 милиона евро, но Левски ще вземе около половината заради споразумение с предишния клуб на футболиста Баия, който ще получи процент

Левски продаде Роналдо в Русия - 1

Левски продаде Роналдо на руския Ростов. Бразилецът си тръгва от "Герена", след като двата клуба са подписали всички необходими документи и така всичко по трансфера е готово.

Твърди се, че трансферната сума е 2 милиона евро, но Левски ще вземе около половината заради споразумение с предишния клуб на футболиста Баия, който ще получи процент. Освен това и агентите на Роналдо ще приберат своя дял.

По-рано днес стана ясно, че играчът и агентът му - Хулио Сезар Гранха, са в Ростов. Двамата пътуваха до Русия, за да се убедят, че обстановката в града е спокойна.

Нападателят е подписал с руския клуб договор за четири години и половина. Роналдо се присъедини към Левски през лятото на 2022-а година и записа 66 мача, в които вкара 12 гола и направи 8 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уефски

    6 7 Отговор
    В нарушение на санкциите естествено. За продажба на негри в Русия няма дерогация за бг отборите, така че това е поредното грубо нарушение на директивите от ЕС.
  • 2 Зико

    12 4 Отговор
    Искаха да бутат паметника на съвтската армия, протестираха срещу контроли с руски отбори, санкции срещу Русия слагат, ама иначе далавера да има от комисионни... Гоуеми сте на Герена!
  • 3 Вълк единак

    7 3 Отговор
    Наско намаза пак, иначе отбора си отива по дяволите откакто излъга и принуди СТОИЛОВ да напусне.
  • 4 Сандо

    7 2 Отговор
    Заради идиотщините на тъпия,алчен и агресивен ЕС сме на тоя хал.Роналдо си е блразилец,да ходи където си иска,а Левски направи една прекрасна парична сделка - взе го за хиляди,продаде го за милиони.Дано във всеки трансферен прозорец да извършва поне по един такъв трансфер.А колкото до Роналдо:отива човека да играе в едно по-силно и по-богато първенство,ще живее в една нормална и по-уредена държава.А пък козячетата нека си лаят,а ако много напират - пътя на Славчев е открит и за тях,да го последват на фронта.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.