Last news in Fakti

11 Януари, 2024 11:14 1 826 1

Феновете на Спартак Варна за треньор: Ще го съблечем като Петев!

  • спартак варна-
  • футбол-
  • фенове-
  • павлин николов-
  • симеон христов-
  • асен миланов-
  • кириакос георгиу

През целия си съзнателен живот Симеон Христов се е занимавал с футзал, плажен футбол, спортно ориентиране, а най-сериозните му ангажименти, свързани със спорта, са организирането на турнири на плажа

Феновете на Спартак Варна за треньор: Ще го съблечем като Петев! - 1

Феновете на Спартак Варна проведоха среща със собственика на клуба Павлин Николов вчера. На нея бяха обсъждани някои от най-наболелите теми, свързани с бъдещето на клуба, като една от тях е желанието на Николов да назначи бившия треньор на "соколите" Кириакос Георгиу за директор на академията и наставник на дублиращия отбор.

Общо взето до дебати не се стигна, тъй като привържениците заявиха в прав текст, че ако този човек стъпи на "Спартак" или СК "Локомотив" ще го последва съдбата на Ивайло Петев при представянето му в Левски през есента на 2013 година, но в по-сериозен вариант. Припомняме, че тогава Петев изживя може би най-ужасяващото събитие в кариерата си на футболист и треньор - бе съблечен от ултраси на "сините" на официална пресконференция, а това бе излъчено на живо по медиите.

В крайна сметка Николов успокоил феновете, че няма да се стигне до такъв развой, защото е готов да се откаже от Кириакос Георгиу и да покани друг треньор за въпросните длъжности. Става въпрос за Георги Иванов - Геша, който от няколко дни пък пое един от сериозните тимове в Североизточната Трета Лига - Септември Тервел.

В същото време стана ясно, че на срещата е присъствал и бившият президент на "соколите" Асен Миланов, на който ще се разчита да ръководи клуба с негов екип. "Никой не може да ме раздели с Асен, най-малкото защото той бе човекът, който ме запали по футбола и каузата Спартак Варна", казал Николов пред привържениците.

Стана ясно още, че на длъжността спортен директор е върнат Симеон Христов, който изпълняваше тази функция през миналия сезон в efbet Лига. Той вече работи по зимната селекция.

Любопитното е, че въпреки назначението на Христов през сезон 2022/2023 г., от клуба така и не обявиха назначението му от съображения, свързани с престижа и професионализма на клуба. Причината е, че през целия си съзнателен живот той се е занимавал с футзал, плажен футбол, спортно ориентиране, а най-сериозните му ангажименти, свързани със спорта, са организирането на турнири на плажа.

След идването на Димитър Димитров - Херо, функциите на спортния директор бяха сериозно ограничени, а Херо му бе забранил да влиза в съблекалнята и да говори с играчите. Причините за това ще ви съобщим допълнително в друг материал. Ще разберете и защо се стигна до дело в УЕФА, по което Спартак може да плаща сериозни суми...


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    1 0 Отговор
    Херо,меро си е мърморко!Може без него...