Last news in Fakti

16 Януари, 2024 12:00 1 243 0

Григор Димитров: Вие сте невероятни, имаше български флагове и в двата края на корта

  • australian open-
  • мартон фучович-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Българинът oбясни, че ключовото за успеха му е била добрата му физическа форма

 Григор Димитров: Вие сте невероятни, имаше български флагове и в двата края на корта - 1


Григор Димитров се класира за втория кръг на Australian Open, след като победи Мартон Фучович след обрат - 4:6, 6:3, 7:6(1), 6:2.

Българинът oбясни, че ключовото за успеха му е била добрата му физическа форма.

"Знаех, че играта ми не е на най-доброто ниво, но днес разчитах на нещо друго. Това беше физическата ми форма", каза Григор в интервюто след мача.

"Мартон е много качествен играч. Той е сред най-силните физически играчи в Тура. Знаех, че ще ми бъде много трудно още от първата точка. В началото не успявах да се адаптирам към условията. Тренирах няколко дни в Мелбърн преди турнира, но в първия сет топката постоянно ми бягаше. Не играх добре в началото, но от гледна точка на физическата кондиция бях на много добро ниво и се стремях да остана така до края“, добави Димитров.

„Вие сте невероятни. През цялото време виждах толкова много български флагове и в двата края на корта, беше чудесно“, обърна се Григор към феновете.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА