Last news in Fakti

16 Януари, 2024 13:00 1 555 0

Левски е близо до втори входящ трансфер

  • фабио лима-
  • роналдо-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер

„Сините“ стартираха привличането на нови попълнения с Фабио Лима, който трябва да замени Роналдо

Левски е много близо да осъществи още един входящ трансфер. „Сините“ стартираха привличането на нови попълнения с Фабио Лима, който трябва да замени Роналдо. Последният бе продаден в Русия. Сега се търсят заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис.

Според запознати в момента се водят последните преговори с играч, на един от двата поста. Възможно е дори той въобще да не се появи в България, а да цъфне на лагера в Белек, където Николай Костов и играчите от неделя са на подготовка, пише в. "Мач Телеграф".

От „Герена“ отново не искат да разкриват подробности около придобивката си, защото има сериозна конкуренция. Така почти докрай „сините“ мълчаха за Фабио Лима, след като се оказа, че той е бил дал дума да друг отбор преди това, но е избрал офертата на Левски, защото е далеч по-добра. Все пак Лима си призна, че отдавна е имал мечта да играе в Европа, а тимът от „Герена“ най-после му я сбъдна.

Покрай сделката с него се завъртя информациите, че най-вероятно у нас ще ще появи и още един бразилец. Този път това ще бъде опорен халф, след като Краев отказа да поднови договора си.

Иначе на „Герена“ на този етап все още нямат реална оферта за друг свой играч. В това число влизат Уелтън, който бе спряган за Турция, както и Хосе Кордоба. Панамецът бе спряган за Бешикташ, но оттам е имало само някакво запитване преди време. След това започнаха да се въртят имената на гръцките грандове Панатинайкос и Олимпиакос. Интерес към него преди време имаше и от Айнтрахт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА