Last news in Fakti

17 Януари, 2024 12:00 1 431 4

Невероятно: Нападател на Лудогорец отказал повиквателна за националния на Бразилия

  • игор тиаго-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • бразилия-
  • национален отбор

22-годишният таран е отказал да откликне на поканата да участва през следващата седмица в лагер на „селесао“, който е подготвителен за участие в южноамерикански турнир

Невероятно: Нападател на Лудогорец отказал повиквателна за националния на Бразилия - 1

Нападателят Игор Тиаго, когото Лудогорец през лятото продаде за рекордна за България транферна сума на Брюж, е получил повиквателна за националния отбор на Бразилия до 23 години.

22-годишният таран е отказал да откликне на поканата да участва през следващата седмица в лагер на „селесао“, който е подготвителен за участие в южноамерикански турнир.

Игор Тиаго е предпочел на остане при съотборниците си в Брюж, които се готвят за подновяването са сезона в белгийското първенство в края на месеца. Той има право да откаже повиквателната от Бразилската футболна конфедерация, тъй като турнирът не е официален в календара на ФИФА.

"Мечтая един ден да играя за Бразилия. Това не е възможно на този етап, но ме мотивира да продължа да работя много. Разбирам и позицията на Брюж, тъй като ни предстоят много важни мачове", коментира Игор Тиаго пред „Дерниер йор“.

Бразилецът премина миналото лято от Лудогорец в Брюж срещу почти 8 милиона евро. С екипа на белгийския тим той има 20 гола в 34 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжлив журналя

    5 0 Отговор
    ,,Нападател на Лудогорец отказал повиквателна в националния отбор на Бразилия,,.......Извинявайте ама въпросният футболист играе в Брюж (Белгия), а не в Лудогорец и е отказал повиквателна за младежкият отбор на Бразилия до 23г
  • 2 Феро

    3 0 Отговор
    Игор Тиаго не играе в Лудогорец от година
  • 3 село Ключ

    4 0 Отговор
    Аз помислих, че са извикали Спас Делев
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.