Last news in Fakti

30 Януари, 2024 09:23 3 591 3

Яник Синер сподели: Джокович е...

  • спорт

Друго тенис-измерение...

Яник Синер сподели: Джокович е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

22-годишният Яник Синер изнесе тенис-лекция на великана в спорта Новак Джокович.

6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3 за италианеца срещу сърбина в 1/2-финалите на Аустрелиън Оупън 2024.

Синер спечели първия си трофей от Шлема след петсетов финал с руснака Медведев. Джокович е лидер при мъжете в тази класация с 24 титли от ГШ на сингъл.

"Новак е друго измерение, той е отделна лига в сравнение с мен", каза Яник на въпрос дали ще се опита да достигне рекордите на Джокович в тениса.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    2 2 Отговор
    Автора Т.Илиев отсече, Джошуа е бивш световен шампион в професионалния бокс.Нгану е бивш шампион на UFC.Грък е любимец на феновете на НБА и бивш първенец с Милуоки Бъкс, сърбин Никола Йокич е действащ шампион и лидер на Денвър Нъгетс, словенец е най-любимият гард на публиката в Лигата сега и ас на Далас Маверикс. Българин е част от НБА, борейки се за място на ролеви-играч.Деми е много нежна жена,Григор Димитров е най добрият ни тенисист, а Тервел Илиев е спортен журналист...
  • 2 няма тенис в бг

    1 0 Отговор
    а за да станат класни тенисистите е нужна физическа сила - тичане , тежести . с дрога и тестостерон неможе . фюри се излагаше дълго с неговата форма . жените не са за спорт . да ги отстраняват за безбройни връзки .
  • 3 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Ами разликата във възрастта си казва думата,... после идва опита. А тениса е динамична игра, не е шахмат