Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 13:17 4 749 3

Виктор Троицки: Джокович е...

  • спорт

Виктор защити Джокович

Виктор Троицки: Джокович е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Капитанът на Сърбия за Купа Дейвис Виктор Троицки защити Новак Джокович. Джокера не защити титлата си от Аустрелиън Оупън като загуби от бъдещия шампион в Мелбърн Яник Синер.

1:6, 2:6, 7:6, 3:6 и поражение за Джокера от Синер в 1/2-финалите.

"Новак е човек, а не машина. Разочарован съм от някои твърдения, че той няма да спечели повече нито една титла от Шлема. Мога да кажа на критиците му, че познавам много добре Джокович, приятели сме и съм сигурен, че той ще спечели още трофеи от ГШ", твърди Троицки.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 151262

    1 5 Отговор
    Хубаво е да знаеш кога да спреш и да се оттеглиш, докато си на върха. Хората да те запомнят като велик и непобедим. В противен случай става жалка история

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Неутрон Безаналогов

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "151262":

    Той сега започва. Всички си викат, свърши и той ще ги отупа като брашнян чувал
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.