Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 09:20 1 006 1

Кордоба напусна лагера на Левски в Белек

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол-
  • лагер-
  • трансфер

От клуба твърдят, че преждевременното прибиране на Кордоба в България не е свързано с евентуален негов трансфер

Кордоба напусна лагера на Левски в Белек - 1

Защитникът Хосе Кордоба напусна лагера на Левски в Белек. Панамският национал пропусна последното занимание на тима на Николай Костов, тъй като се е прибрал в София.

От клуба твърдят, че преждевременното прибиране на Кордоба в България не е свързано с евентуален негов трансфер, след като не е тайна, че редица клубове проявяват интерес към него. Бранителят отпътувал за София поради лични причини.

Николай Костов няма да използва основния си централен бранител в мача срещу ФК Рига. Последната контрола на "сините" от лагера в Турция е утре от 16:00 часа.

Вчера преждевременно в София се завърнаха oще трима играчи на Левски - контузените Асен Чандъров, Преслав Бачев и Стивън Гаоте.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Ами осъществяването на един добър трансфер си е сериозна лична причина.А и момчето е време да заиграе в по-солиден отбор и в по-добро първенство за да може да се развива,тук вече започва да тъпче на едно място.